Meny

Æresmedlem

Svenn-Erik Nordby ble utnevnt til klubbens aller første Æresmedlem i forbindelse med 10-årsmarkeringen av klubben. Han hedres for en betydningsfull og langvarig innsats for klubben.

Han er hjernen bak ideen om en bordtennishall på Fornebu som startet allerede i 2005. Han har vært en god støttespiller for styret opp gjennom tiden og ikke minst, vært trener for barn og unge på bordtennisskolen i flere år.

Reisebrev fra Bergen

Fredag kveld satt 17 Fornebuspillere + foreldre seg på fly mot Bergen by og Norgescup 2. Noen var førstegangsreisende, mens andre reiste med ambisjoner om å snøre igjen sekken, og sikre seg plass i Norgescupfinalen.

2018-11-20
Fornebu BTK

Lørdag startet med et pang med samtlige Fornefyrer og -fruer videre til sluttspill i Gutter 14 og Jenter 15, samt 6 videre til sluttspill i Herrer Elite. Til tross for mye bra spill, var det først utover ettermiddagen Fornebu BTK kunne innkassere sin første klasseseier i Gutter 12 i en ren Fornefinale der Sebastian trakk det lengste strået mot Phillip A.i finalen!

Etter endt spill proppet gjengen i seg pizza og pasta på langbord på pastasentralen der bursdagen til Phillip «Grellis» også ble feiret. Etter det bar det i seng på Orion Hotel og lade batteriene til nye klasser på søndag.

Det gode spillet fra lørdagen fortsatte på søndag der Fornebu BTK med Kenneth, Sebastian og Sondre igjen kunne løfte pokalen/sjekken over hodet med seier i hhv. Herrer B, Gutter 13 og Herrer Eldre Junior. En god helg for Fornebu ble rundet av med semifinale for hele fornebus Pappa, Shahram og Kristoffer «Doffen» i hhv. Herrer A og Gutter 11.

Fornebu endte helgen med 4 klasseseire og 10 pallplasser, som er et hakk opp fra Norgescup 1 som endte med 2 seire og 7 pallplasser.

En ekstra takk vil rettes til foreldrene og coach Olav som stilte opp som støttespillere og god hjelp under helgen!
Fornebu BTK leverte også mange gode enkelprestasjoner som oppsummeres i helgens krydder.

Helgens krydder:

  • Jonathan varter opp med 2 goder server på 9-9 og slår Brian Egenberg komfortabelt 11-9 i skilje!
  • Marlone «Babbe» slår David Tørner med 3 rappe, og vender 1-2 og 7-10 mot Mattis Neslund og vinner dermed pulja i Herrer Elite!
  • Nikolai vinner pulja i Gutter 13!
  • Phillip «Grellis» slår Victor Hellevik!
  • Kenneth vinner Herrer B og fortsetter rankingklatringen!
  • Finn har lært seg verdien av gjerrig spill og arbeidsballer og presser norgesener Roger Andersson!
  • Det går rykter om Doffens fotarbeid og forehandloop på lang ball i backhand på de kinesiske landslagssamlingene!
  • Ekstra ekstra stor porsjon pasta på pastasentralen var ikke stort nok for noen og det måtte etterfylles med pizza!
  • En viss person krydret innslagningen med en backhanddeff trillende rundt nett! Kan du gjette hvem??

-Backhandpisken

Kalender

Juli
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket