Borgar Haug jubler etter NM-triumf

Våre verdier

Verdiene våre utgjør det vi finner ønskelig å etterleve, ta vare på eller arbeide for. De gir oss en veiledning i hva slags adferd som er formålstjenlig i klubben vår og hvordan vi bør handle i ulike situasjoner.

Styret i Fornebu Bordtennisklubb

Fornebu styres av en stor gjeng med mennesker med bred bakgrunn. Alt fra næringslivsledere til spillere på landslagsnivå. Vi tror at bred bakgrunn gir verdifullt mangfold når en klubb skal styres.

Leder

Olav har bakgrunn som HR direktør i store norske konsern som Equinor ASA, NorgesGruppen ASA, Circle K, og Apotek1. Han har hovedfag i idrettspsykologi som utdannelsesbakgrunn, og har vært landslagstrener i bordtennis. Han har tidligere vært trener og leder i Fokus Bordtennisklubb og blitt hedret som æresmedlem for hans innsats på 80- og 90 tallet.

Nestleder

Mikael jobber som Professor ved Matematisk institutt, Universitetet i Oslo. Han er nestleder i klubben og ansvarlig for medlemslistene og lisenser. Han har vært medlem i klubben siden 2016.

Styremedlem

Dag er Daglig leder i Bil-Guss AS, og har vært medlem i Fornebu BTK siden 2011.

Styremedlem

Benedikte er advokat og jobber i Helsedepartementet. Hun har tidligere jobbet 12 år i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig. Benedikte har også hatt flere verv innen barneidretten og har to gutter som spiller i klubben.

Styremedlem

Robin jobber som golftrener på Oslo Golfklubb. Han har vært i Fornebu BTK siden 2014, og spiller for Fornebu sitt 1. divisjonslag.

Styremedlem

Mikkel har vært medlem i klubben siden 2016, og spiller for 1. divisjonslaget til Fornebu. Han har også jobbet som hjelpetrener for nybegynner-gruppen. For tiden jobber han som skole-assistent og SFO-assistent på Grav skole i Bærum. Mikkel deltok på Norges olympiske akademi på Lillehammer i 2022.

Styremedlem

Lise er økonom og jobber som regnskapsfører i produksjonsbedriften Pals AS. Hun har 28 års erfaring innen regnskap, og er mamma til spiller i klubben.