Bilde ved bordet av Eskil Lindholm

Våre verdier

Verdiene våre utgjør det vi finner ønskelig å etterleve, ta vare på eller arbeide for. De gir oss en veiledning i hva slags adferd som er formålstjenlig i klubben vår og hvordan vi bør handle i ulike situasjoner.

Ny i Fornebu BTK

Vil du begynne å spille bordtennis? Klubben er åpen for alle som ønsker å begynne å spille bordtennis. Vi ønsker alle jenter og gutter velkommen til trening for nybegynnere mandager og onsdager mellom kl. 16.30-18.00. 

Det er selvfølgelig lov å prøve et par ganger før man bestemmer seg for å melde seg inn i klubben, og man velger selv hvor ofte man ønsker å spille. Klubben har også en konkurranse- og elitegruppe samt en voksen-/veterangruppe. Her er våre treningstider!

Treningstider 

Bilde av Fornebu-drakten

Utstyr

Møt opp i vanlig treningstøy og innesko. Klubben har noen racketer til utlån, men vi anbefaler deg å kjøpe egen racket hvis du vil fortsette å spille bordtennis. Snakk med treneren din for å få tips til hvilken racket du bør kjøpe.

Klubbklær

På turneringer er det stas å ha klubbens t-skjorte med eget navn på ryggen. I tillegg bidrar felles drakter til å skape en teamfølelse. Fornebu-drakt kan bestilles ved å kontakte TTEX.no på e-post info@ttex.no

Priser
Trøye kr 420
Shorts Junior kr 320
Shorts Voksen kr. 375

Treningsavgift 

* For foreldre og andre som ønsker å støtte klubben.
Gir ikke rett til å spille, men gir stemmerett på årsmøtet (dersom over 15 år).
** Halv pris ved påmelding i andre del av halvår.

Les mer om betingelser her: Treningsavgifter_betingelser

Lisens

Alle spillere som deltar i approbasjonspliktige turneringer eller seriespill må ha en spillerlisens. Når du betaler din spillerlisens og registrerer deg som spiller så vil personopplysninger (navn, e-post, kjønn, fødselsdato, klassetilhørighet) registreres og oppbevares i NBTFs dataregister slik at NBTF skal kunne administrere rankingsystemet, «Online Ranking» (bordtennis.no). 

Barn som tilhører klasse Gutter/Jenter 11 år og yngre trenger ikke lisens for å delta i turneringer. For betaling av lisens kontakt styret på info@fornebubtk.com

Grasrotandelen

Benytter du noen av tilbudene til Norsk Tipping? Visste du at du kan støtte klubben uten at det koster noe?
Gå inn på på Norsk Tippings sider her og bli grasrotgiver i dag!

Ved å oppgi vårt grasrotnummer 993 809 225 til din tippekommisjonær vil 7 % av innsatsen (ikke gevinsten) gå direkte til klubben som støtte fra Norsk Tipping. Vårt grasrotnummer blir da knyttet til ditt spillekort ved senere bruk.

Du kan også sende SMS <Grasrotandelen 993809225> til 60000.

Våre trenere

Les om våre trenere her!