Rapport fra NM for yngre i Trondheim

NM yngre ble nok et bevis for at våre yngre spillere er i stor fremgang.

Sebastian, Philip, Petter og Doffen utgjorde Fornebu-laget i NM yngre. De hadde få problemer med å avansere til Finalen med 3-0 i alle kamper inklusive semifinale mot Trondheim. I finalen ventet storfavorittene fra Fokus med Khai Lam og Felix Bøler Thomassen – og det var vel få som levnet Fornebuspillerne noen sjanse. Det så nå også relativt mørk ut i starten. Sebastian tapte knepent for Felix og Philip tapte for Khai. Med underlege 2-0 anså de fleste kampen som avgjort. Så kviknet Fornebu til. Petter vinner sin kamp og Sebastian slår Khai Lam!!! Helt plutselig står det 2-2. Philip går ut i avgjørende kamp mot Felix. Her følger de hverandre til døren. Dessverre ble det 3-2 tap i den siste kampen og 3-2 tap for laget. Få hadde trodd på forhånd at Fornebu ville utfordre Fokus med Khai og Felix på laget – det gjorde vi – og det står det respekt av.

Fornebu guttelag overrasket de fleste med å tukte Felix og Khai fra Fokus.

Det ble også gode resultater i single og doublespillet. Petter tok 3 plass i gutter 13. Sebastian tok 3 plass i gutter 15 samt 2. plass i double med Philip Aasen og mixed double med Vivian Huynh fra B-72.

3 sølv og to bronse ble det i dette NM – og det er absolutt godkjent. I tillegg fikk vi en 2 plass i Gutter 15 B ved Mathias Markussen.

Sebastian slo norgesmester Khai Lam i lag og gjorde finalen mot Fokus ulidelig spennende.

21.12.2021

Olav Haraldseid