NM junior og eldre junior på Lørenskog

Borgar dominerte helgen i Lørenskog

Borgar tok 4 av 4 NM seire i eldre junior og dominerte helgen i Lørenskog. I lag vant vi oppskriftsmessig 3-0 i finalen mot B-72 med Borgar, Finn, Sigurd og Sondre på laget – det var aldri noen tvil.

Finn og Borgar vant double med seier 3-1 i finalen mot Christopher Chen og Martin Frøseth. I mixed vant Borgar sammen med Martine Toftaker 3-1 mot Rikke Skåttet og Finn Vetvik.

I single vant han 3-0 i finalen mot Khai Noah Lam.

Finn og Borgar tok seieren i herrer eldre junior double.

Ellers er det verd å nevne at Sebastian Flaaten og Alex Lund fikk 3 plass i single etter å ha slått henholdsvis Felix Thomassen og Brian Engenberg i kvartfinale. Sondre og Finn fikk 3. plass i eldre junior – så ja Fornebu prydet pallene 😊

Sebastian og Alex vant overraskende over Fredrik Langen og Henrik Bagner Nilsen i double. Jaroslaw registrerer at nok en seier er i boks.
Sebastian og Alex gikk begge til semifinale i single i Junior NM.

Pablo vant NM gull iherrer eldre junior stående

Etter en litt tung start klarte Pablo Jacobsen å få fart på sakene i Herre eldre junior stående. Klassen ble spilt som puljespill der Pablo vant alle sine kamper inklusive mot Fredrik Nordsveen Johansen som ble nr. 2.