Fornebu topper eliteserien etter 3 klare seire i helgen

Denne helgen hadde Borgar Haug sin debut i Fornebu mot Eiker, Jevnaker og Fokus. Fornebu stilte uten Eskil mot Eiker og Jevnaker for å spare seg for kampen mot Fokus på hjemmebane.

Fornebu vant oppskriftsmessig mot Eiker 6-1, men mot Jevnaker forventet vi en hardere kamp da de hadde styrket laget med blant annet eliteseriespiller fra den svenske eliteserieklubben Söderhamn; Anders Eriksson. De valgte også å sette Peter Hedram ned. Til tross for en veldig god svenske både oppe og nede klarte Fornebu å vinne komfortabelt 6-1. Sigurd Tjalveson spilte taktisk klokt (med en skader skulder) og rodde i land er seier mot Peter Hedram. Borgar vant 11-9 over Anders Eriksson i avgjørende.

Mot Fokus hadde vi ventet en relativt tøff kamp på hjemmebane, så her toppet vi laget med Borgar, Eskild, Lars og Finn. Det skulle imidlertid vise seg at vi ble et nummer for store for Manglerudklubben, i tillegg til at alle «jevne» kamper gikk i vår favør. Det endte med en knusende seier 6-0. Med dette resultatet leder vi Stiga-ligaen når noen få kamper gjenstår. Sluttspillet er berget - nå spiller vi for seier i serien og seier i sluttspillet.

Stiga-Ligaen pr. 20.2.2022

21.2.2022

Fornebu BTK