Borgar vant kongepokalen

Borgar vant Kongepokalen

 

Revansje i lag mot Laksevåg

Norgesmesterskapet 2021 i Bergen startet fredag med lagturnering. Det ble et knepent men surt tap for Laksevåg i 2020 – dermed vargutta sugne på revasje. Fornebu stiltemed to sterke lag hvorav Fornebu 1 bestående av Borgar Haug, Eskil Lindholm, Lars Rønneberg og Finn Vetvik tok en overbevisende seier mot Laksevåg 3-0 i Finalen. Eskil slo Jimmi i første kamp, og med en slik seier var det meste gjort. Borgar og Lars vinner komfortabelt mot henholdsvis Wang Bing og Christian Ibenfeldt. 3-0 seier mot Laksevåg smakte 😊

3-0 seier over Laksevåg i NM-finalen var en ren maktdemonstrasjon og en herlig revansje.

Fornebu 2 bestående av Sondre Berner, Sigurd Tjalveson Sørheim, Marlone Babsvik og Robin Petterson måtte se seg slått av Laksevåg 3-1 i kvartfinalen men leverte en bra innsats. Sondre slo Ibenfeldt, men Jimmi og Wang ble for sterke for gutta.

Dobbelt i double

I double var det duket for et rent Fornebu-oppgjør. Borgar og Finn slo Jimmi Ojakangas og Christian Ibenfeldt mens Lars og Eskil slo Erik Doval og Roger Andersson. I finalen så det lenge ut til at Finn og Borgar skulle gå seirende ut, men Lars og Eskil ville det annerledes. Etter å ha ligget under 1-0 og 8-3 snudde de kampen og sørget for doubleparets 4 NM gull.

Lars og Eskil tok sin 4. NM-tittel i double.

Lars sørget gull i mixed double

Lars vant mixed double sammen med Nora Bagner Nilsen etter seier 3-1 i finalen mot Sarah Horgen og Roger Andersson.

 

Fem Fornebuspillere blant de åtte beste i single og Borgar vant sin andre Kongepokal

 

I kvartfinalen hadde Fornebu hele fem av åtte spillere. Sondre «the fighter» Berner vant 4-3 og 13-11 i avgjørende mot Fredrik Meringdal.

Fighteren Sondre Berner kjempet seg til en 4-3 seier mot Fredrik Meringdal, og sørget for at det ble fem Fornebuspillere i kvartfinalen.

Ved siden av ham var Borgar, Eskild, Lars og Finn klare for kvarten. Ikke helt uventet ble det til slutt en finale mellom Jimmi og Borgar. Med tanke på at Borgar tapte NM finalen mot Jimmi 4-0 i 2020 var det nok mange som så for seg en jevn og spennende finale. Det skjedde ikke. Borgar demonstrerte en klasseforskjell og overkjørte Jimmi fullstendig. 4-0 og kongepokal var et faktum.

Borgar demonstrerte klasseforskjell i årets NM-finale.

20.12.2021

Olav Haraldseid