Meny

Æresmedlem

Svenn-Erik Nordby ble utnevnt til klubbens aller første Æresmedlem i forbindelse med 10-årsmarkeringen av klubben. Han hedres for en betydningsfull og langvarig innsats for klubben.

Han er hjernen bak ideen om en bordtennishall på Fornebu som startet allerede i 2005. Han har vært en god støttespiller for styret opp gjennom tiden og ikke minst, vært trener for barn og unge på bordtennisskolen i flere år.

STIGA-LIGAEN: 2. Plass i grunnserien!

En tidlig morgen i midten av februar...

Foto: Budstikka

2018-02-19
Fornebu BTK

De aller fleste gleder seg til å gå på ski, se på OL eller å slappe av sammen med de nærmeste. Men ikke alle. I bordtennismiljøet er det tøffere enn det. Vi står opp selv om vi er slitne. Vi er positive selv om vi er støle fra gårsdagens trening. Vi planlegger kosten for å kunne få ut maksimal prestasjon. Ingenting er viktigere enn den avsluttende serierunden i Stigaligaen i Trondheim!

I motsetning til sist gang var det få utfordringer med reisen for oss i Fornebu. Det eneste uforutsette var en «tilfeldig kontroll» på B-72s bad boy Sondre Berner, men ingen var direkte overrasket med tanke på den nye sveisen hans. Han ser litt ut som en blanding mellom Vin Diesel og Michael Scofield. Ryktene sier at damene liker det!

Når vi så var framme fikk en helt ny og meget fin hall oppleve kamper på høyeste norske nivå. For oss i Fornebu var det en glede å kunne se Lars Rønneberg tilbake etter en lengre periode i utlandet. Med sin elegante serve og varierende spillestil, med ballfølelse av en annen verden, ble han fort favoritten blant store deler av publikum som var til stede. Folk som aldri sett bordtennis før sa at dette var blant det beste de opplevd innen idrett!

Hva med resultatene da? Tap mot Vikåsen/Trondheim 3-6 i første kamp. Hjemmelaget var litt bedre og kaldere på avgjørende baller. Det positive vi kan ta med oss er at vi kunne vinne begge dobblene. Dobbel kan være svært viktig, eller til og med helt avgjørende i sluttspillet så derfor var det deilig å få en kvittering på at vi er gode der.

På kvelden ble det en middag med fokus på protein og langsomme kolhydrater. Laget hadde en generelt rolig lørdag sammen. Noen gjorde fysiske rehabøvelser, andre studerte motstandere på youtube, ellers var det bare avkobling på hotellet. Unntaket var Anton og en gammel kollega som etter hvert tok en liten tur ut for en sosial sammenkomst med tre veldig hyggelige lokale studenter.

Det er forresten verdt å nevne at Trondheim er en meget koselig by. I all hovedsak er Trondheim kjent for Nidarosdomen, Frode Grini og nervøse sauer men jeg synes at natur, menneskene og servicenivå også burde få en plass på den listen.

Vi alle er veldig fornøyde med oppholdet vårt. En ekstra takk til arrangør for solide rammer og varm mottagelse. På søndagen ble det som mange trodde; ett tap og en seier for oss. 2-6 mot Laksevåg etter at våre stjerner Lars og Eskil vunnet en hver og 6-1 mot Stord, som hadde svakere lag enn forrige gang.

Målsetningen vår var å komme på andre plass i serien, noe vi klarte og er veldig fornøyde med! Ekspertene hadde tippet oss noe lavere, men vi har gjennom hele sesongen vist at man aldri kan undervurdere Fornebu! Vi ser med glede frem til sluttspillet der vi skal gjøre alt vi kan for å vinne!

Nå som grunnserien er ferdig er det på tide å gjøre en oppsummering:

 1. Laksevåg
 2. Fornebu
 3. Trondheim
 4. Eiker
 5. B-72
 6. Stord
 7. Jevnaker
 • Årets lagspiller - Eskil Lindholm, Fornebu BTK
 • Flest gule og røde kort - Kristoffer Engelbertsen, Eiker BTK
 • Beste dommer -
 • Beste ball - Jimmy Ojakangas mot Gavin Maguire (Skal finnes på YouTube/Facebook)
 • Best skalle - Hampus Söderlund, Laksevåg
 • Fair play winner - Terje Herting, Jevnaker
 • Best serve - Jimmy Ojakangas, Laksevåg
 • BTK Best teknikk - Vegard Sandberg
 • Best utvikling - Rebekka Carlsen
 • Fineste drakter - Stord BTK
 • Årets comebacks - Petter Fleischer mot Casper Søndegard (2-1 og 10-4) og Robin Pettersson mot Tomas Marciniak (2-1 og 10-7 + oppgitt kroppsspråk)
 • Best fysikk - Roar Blikken, Eiker
 • Flest forskjellige slag - Peter Hedram, Jevnaker (ukjent antall)

Hilsen Anton O, Fornebu Future

Kalender

April
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket