Meny

Æresmedlem

Svenn-Erik Nordby ble utnevnt til klubbens aller første Æresmedlem i forbindelse med 10-årsmarkeringen av klubben. Han hedres for en betydningsfull og langvarig innsats for klubben.

Han er hjernen bak ideen om en bordtennishall på Fornebu som startet allerede i 2005. Han har vært en god støttespiller for styret opp gjennom tiden og ikke minst, vært trener for barn og unge på bordtennisskolen i flere år.

Seier mot Vikåsen og B72 i helgens kamper!

Fornebu BTK som debuterer i eliteserien har fått en pangstart med makspott på 10 poeng etter 5 kamper. Forhåndsfavoritten Laksevåg leder tabellen men har spilt en kamp mer. Foto: Budstikka

2017-12-09
Fornebu BTK

Mot Vikåsen var det tett kamp fra start til slutt og etter det sto 3-3 i lagkampen klarte vi å avgjøre 3 kamper på rad i avgjørende sett! Eskil vinner en tøff kamp mot Anton Andersson 3-2 . Robin Rockstar Petterson vinner 3-2 over Polske Tomasz Marciniak etter å reddet matchballer! Anton avgjorde det hele når han dro i land 3-2 mot Magnus Holm og gjorde seieren til et faktum. 6-3 til Fornebu. Vil takke Tom og Sharam Jadapapa for kloke råd og støtte!

Vi visste det skulle bli tøft borte mot B72 på søndag. De har en bred stall av spillere så det var vanskelig å vite hva vi hadde i vente. B72 sine to dyktigste spillere i Sondre Berner og Adrian Wetzel har begge hatt mye skadeproblemer denne sesongen. Adrian har hatt irritert skulder og Sondre fikk et overtråkk på den ene foten. Begge disse sto over mot oss av hensyn til skader noe som gjorde hjemmelaget svekket. De valgte også å sette Rebekka Carlsen på benken selv om hun var en hard nøtt å knekke i første oppgjøret mot Fornegutta.

Anton vinner kontrollert mot Anders Brennhagen mens Casper spiller en jevn og god kamp mot Henrik Bagner Nilsen som har klarer å vinne 3-1 etter en jevn batalje. Herlig start! Neste to kampene blir tøffe. Eskil henger etter i det meste mot Jonas Flåøien og ligger under 2-0 i sett. Vinner et meget jevnt 3 sett og spiller bedre herfra og fikser en 3-2 seier. Robin sliter mot raske Fredrik Langen, men klarer å snu 0-1 til 3-1 etter kloke endringer og godt kampspill.

4-0 til Fornebu før dobbel. Vi gikk bort fra vårt normale dobbeloppsett og satte Eskil og Casper oppe og Anton med Robin nede. Eskil og Casper finner ikke helt spillet og taper 3-1 mot Henrik og Fredrik som finner spillet bedre. Robin og Anton fikser som vanlig 3-2 seier med to baller i avgjørende. 5-1 før Eskil møter Henrik. Eskil tapte sist mot Henrik men klarte å vinne 3-1 denne gangen etter en jevn kamp. 6-1 er stabilt men det var flere tøffe kamper som gikk vår vei denne gangen.

Alle gutta leverer varene og da blir det poengsanking. Bra jobba alle sammen! Takk til alle som hjalp til på Lørdagen og takk til B-72 for en stødig ramme på deres hjemmekamp. Neste runde går i Bergen by og da er det tøffere motstand i vente. Laksevåg har et veldig sterkt lag som er vanskelig å beseire. Vi møter også Stord som hadde et bra lag i sine siste kamper. Vi reiser tilbake til Østlandet Søndag for å spille kamper mot Jevnaker og Eiker på Søndagen.

Hilsen Eskil

Kalender

April
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket