Meny

Æresmedlem

Svenn-Erik Nordby ble utnevnt til klubbens aller første Æresmedlem i forbindelse med 10-årsmarkeringen av klubben. Han hedres for en betydningsfull og langvarig innsats for klubben.

Han er hjernen bak ideen om en bordtennishall på Fornebu som startet allerede i 2005. Han har vært en god støttespiller for styret opp gjennom tiden og ikke minst, vært trener for barn og unge på bordtennisskolen i flere år.

Fornebu Bordtennisklubb åpner for mer aktivitet

Regjeringen er i ferd med å åpne samfunnet igjen steg for steg, og dette får noen positive ringvirkninger som også treffer oss. Det er nå mulig å være inntil 20 stk. i hver treningsgruppe, og det er lov til å bruke felles ball (bordtennisballen er m.a.o friskmeldt).

2020-05-12
Fornebu BTK

Utover dette vil smittevernreglene opprettholdes. Alle må holde minst 1 meters avstand. Vask hendene før du kommer på trening. Det er satt ut Antibac og tørkerull i hallen som brukes før og etter trening - og til å vaske over bord og nettstolper etter trening. God hoste- og håndhygiene gjelder og føler du deg syk må du holde deg hjemme. Vi må alle bidra til å gjøre det vi kan for å unngå at det oppstår smitte i hallen.


Fra Bærum kommune er det ellers kommet informasjon om at vi kun kan bruke toaletter tilhørende de garderobene vi bruker. Det er ikke tillat å bruke de toaletter som er nærmest flerbrukshallen.

Treningstider
Vi følger fortsatt utsendte treningstider. Forskjellen er at elitespillere kan trene på samme tider som utviklingsgruppen, og at vi kan være 20 spillere samtidig. Med muligheter med så mange som 20 personer samtidig vil det ikke være behov for å avtale trening med trenere enn så lenge. Hvis problem om flere enn 20 personer skulle dukke opp må vi komme tilbake til hvordan dette eventuelt skal løses. Slik vi ser situasjonen nå vil ikke dette være relevant med det første. Det vi imidlertid må være nøye med er at partiene avslutter 10 minutter før ordinær treningstid, og neste parti tidligst slipper inn i hallen 5 minutter før oppsatt trening. Hver enkelt trener er ansvarlig for at antall spillere og smittevernregler overholdes.


Om noe skulle være uklart rundt disse reglene kan Olav Haraldseid kontaktes på 91355516.

God trening! Hilsen Styret

Kalender

Desember
MTOTFLS
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket